Bun găsit!

Eu sunt Gabriela, mama băiețelului R. (născut în 2014) și în curând a bebelușei R. (pe care o așteptăm cu nerăbdare în noiembrie anul acesta) și sunt tare bucuroasă că am reușit în sfârșit să-mi pun în aplicare dorința de a avea un blog.

De mai bine de un an vorbesc cu tine, partenerul meu virtual de discuții, în timpul special pe care îl am cu mine însămi și îți povestesc despre trăirile, gândurile și ideile mele legate de mămicie. Experiențele pe care le trăiesc zilnic pe acest traseu al descoperirii unei noi ființe umane – copilul meu, dar și a mea însămi, nu încetează să mă surprindă. M-au marcat suficient de tare încât să le văd amprenta chiar și în relațiile cu cei din jur. Și nu mă refer aici la înclinația de a avea a mother attitude în orice situație (care vine la pachet cu bebe și devine defect profesional după un anumit timp  :)), ci de a fi mai tolerantă, de a încerca să înțeleg emoțiile sau anxietățile ascunse în spatele unui anumit comportament chiar și în rândul adulților, care de cele mai multe ori, asemenea copiilor, nu sunt conștienți de ce se petrece înlăuntrul lor. Cred că unele dintre aceste transformări interioare ale mele sau cum am ajuns să le trăiesc ți-ar putea fi de folos și ție sau s-ar putea să te inspire, să te încurajeze, să îți fie alături în momente de bucurie sau de greutate.

De aceea, te invit cu drag să explorezi lumea mea și, dacă vei considera potrivit, să îmi lași gândurile tale în scris în dreptul subiectelor care te interesează.

Să auzim de bine!

Advertisements